Jangan sesekali kalian setuju dengan kebathilan..jangan sesekali kalian benarkan kebathilan..jangan sesekali kalian bersama dengan kebathilan..jangan sesekali kalian campuri kebenaran dengan kebathilan..jangan sesekali kalian meletakkan kebathilan melepasi kebenaran..barulah kalian menjadi orang yang benar di atas kebenaran..

Wednesday, 28 November 2012

Testimonial: Kes 5

NAMA
:
Mamu (bukan nama sebenar)
ALAMAT
:
Pulau Pinang (Pulau Mutiara)
TARIKH LAHIR
:
26-1-1987
JANTINA
:
Lelaki
BANGSA
:
Melayu
AGAMA
:
Islam
TARAF PENDIDIKAN
:
IPTA
TARAF PERKAHWINAN
:
Bujang
TARIKH MULA DATANG KE RAUDHATUL IKHLAS
:
Julai 2011


SEBAB DATANG KE RAUDHATUL IKHLAS:
Belajar ilmu kebatinan, mati akal dalam mencari jalan untuk meninggalkan maksiat dan mempunyai penyakit hati yang sangat parah (maki tuhan).


KEADAAN SEKARANG:
(Nyatakan perubahan-perubahan yang dirasai)

Saya mulai sedar tentang maksud kehidupan dan mulai sedar bertapa pentingnya penyerahan, pergantungan, pengharapan dan penyandaran.

Dengan izin tuhan dapat meninggalkan onani, video lucah, zina, liwat, lagu, movie, series, karaoke dan wayang gambar. Keinginan pada dunia berkurangan. Sedar betapa pentingnya 7 pintu langit (hadith) dalam kehidupan.

Mula mengetahui langkah-langkah awal dan keutamaan dalam beragama di mana sebelum ini celaru dan keliru dengan feqah, sirah, sunnah, dakwah, ketuhanan dan kerasulan. Menyedari keutamaan yang perlu diberikan dalam beragama.

Mula sedar yang selama ini saya adalah munafik tegar berwadahkan rupa agama dan kehidupan ini adalah sebenarnya untuk tuhan.


KEADAAN SEBELUM MENDATANGI RAUDHATUL IKHLAS:
(Tuliskan dengan ringkas keadaan diri, masalah dan sebagainya sebelum mendatangi Raudhatul Ikhlas)

Seorang ahli maksiat; zina, liwat, onani tegar (sehari sekali), pengemar video lucah yang tegar dan sewaktu dengannya.

Saya tidak faham maksud hidup dan keliru tentang agama.

Saya tidak mampu kawal syahwat yang melampau sehinggakan bersyahwat dengan orang tua dan kanak-kanak. Dan mati akal untuk menghilangkannya walaupun sudah banyak amal, sunah yang diikuti, ulamak yang diikuti, kumpulan-kumpulan agama yang diikuti, banyak hadith yang dihafal, pandai baca al-quran, pandai berdebat agama, dan pandai memberi penyampaian agama.

KOMEN ANDA MENGENAI RAUDHATUL IKHLAS DAN JALAN INI

Demi ALLAH, apa yang saya nyatakan semua adalah benar. Pada sekalian manusia tidak kira Islam dan bukan Islam..saya merayu sangat-sangat..datanglah ke Raudhatul Ikhlas dengan mengenepikan segala bentuk kefahaman agama walaupun confident dengannya.. sesungguhnya di sini ada kebenaran yang datang dari tuhan sekalian alam.

No comments:

Post a Comment